Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se zbate între viaţă şi moarte şi, potrivit ultimelor informaţii, i-au cedat rinichii. Această nenorocire, care a făcut deja o victimă, putea fi însă evitată.

Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a suit beat şi drogat la volan şi, gonind cu peste 240 de kilometri la oră, a intrat într-o altă maşină, ucigându-l pe şoferul acestuia, Dainel Vicol (24 de ani).
 

Această tragedie a venit după ce, în ultimii ani, Mario a avut grave probleme comportamentale şi, potrivit unor informaţii, a mai provocat nişte accidente rutiere care n-au fost însă mediatizate, deoarece n-au produs victime.

Chiar şi aşa însă, unui astfel de băiat, obişnuit cu consumul băuturilor alcoolice, i s-a pus la dispoziţie o maşină puternică şi scumpă cu care să gonească pe şosele. Mai mult, deşi era un cunoscut consumator de droguri, acesta a fost lăsat în libertate! Potrivit stiripesurse.ro, poliţiştii aveau informaţii clare în acest sens, însă n-au intervenit pentru a-l reţine pe Mario Iorgulescu!

„Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanţii de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din Bucureşti şi îl cunoşteam (n.r. – pe Mario Iorgulescu). Din ce a reieşit pe înregistrări, acesta consuma şi 3, 4 grame pe zi şi numai cocaine. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentraţie de aproape 90 la sută, pe piaţă, şi implicit şi la el, ajunge undeva între 8 şi 30 la sută. Traficanţii îndoaie cocaina cu paracetamol şi alte medicamente, pentru a obţine o cantitate mult mai mare. De exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Şi preţul e undeva între 50 şi 100 de euro pe gram“, au dezvăluit surse judiciare pentru site-ul amintit.

Mario Iorgulescu avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză, efectuată de echipajul de urgenţă şi apoi, de 1,76 g/l, la cea de-a doua prelevare realizată înainte de a intra în blocul operator de la Spitalul Elias. Mai mult, tânărul consumase cocaină, confirmă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

CITEŞTE ŞI:

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite