Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

Mario Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se zbate între viaţă şi moarte şi, potrivit ultimelor informaţii, i-au cedat rinichii. Această nenorocire, care a făcut deja o victimă, putea fi însă evitată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a suit beat şi drogat la volan şi, gonind cu peste 240 de kilometri la oră, a intrat într-o altă maşină, ucigându-l pe şoferul acestuia, Dainel Vicol (24 de ani).
 
Această tragedie a venit după ce, în ultimii ani, Mario a avut grave probleme comportamentale şi, potrivit unor informaţii, a mai provocat nişte accidente rutiere care n-au fost însă mediatizate, deoarece n-au produs victime.
 
Chiar şi aşa însă, unui astfel de băiat, obişnuit cu consumul băuturilor alcoolice, i s-a pus la dispoziţie o maşină puternică şi scumpă cu care să gonească pe şosele. Mai mult, deşi era un cunoscut consumator de droguri, acesta a fost lăsat în libertate! Potrivit stiripesurse.ro, poliţiştii aveau informaţii clare în acest sens, însă n-au intervenit pentru a-l reţine pe Mario Iorgulescu!
 
„Ne-a apărut pe interceptări, atunci când urmăream traficanţii de droguri. Se învârte în lumea oamenilor cu bani din Bucureşti şi îl cunoşteam (n.r. – pe Mario Iorgulescu). Din ce a reieşit pe înregistrări, acesta consuma şi 3, 4 grame pe zi şi numai cocaine. Marfa nu este însă una de calitate. Dacă drogul care ajunge în România, sub formă de cărămidă, are o concentraţie de aproape 90 la sută, pe piaţă, şi implicit şi la el, ajunge undeva între 8 şi 30 la sută. Traficanţii îndoaie cocaina cu paracetamol şi alte medicamente, pentru a obţine o cantitate mult mai mare. De exemplu, dintr-un kilogram, ei fac trei. Şi preţul e undeva între 50 şi 100 de euro pe gram“, au dezvăluit surse judiciare pentru site-ul amintit.
 
Mario Iorgulescu avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză, efectuată de echipajul de urgenţă şi apoi, de 1,76 g/l, la cea de-a doua prelevare realizată înainte de a intra în blocul operator de la Spitalul Elias. Mai mult, tânărul consumase cocaină, confirmă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările