„Marinarii“ forţează miracolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Toma este vedeta lui HCM Constanţa
Laurenţiu Toma este vedeta lui HCM Constanţa

Plecată cu şansa a doua în confruntarea cu MKB Veszprem, HCM Constanţa este obligată practic să obţină duminică, în sala Romeo Iamandi din Buzău, de la ora 16.15, în direct pe Sport.ro, o victorie care să-i mai dea speranţe în calificare la meciul retur din Ungaria.

Precedenta „descălecare" a maghiarilor pe tărâm românesc s-a soldat cu un eşec usturător pentru noi. Cu regretatul Marian Cozma în mare formă, Veszprem a surclasat Steaua, scor 34-26, în optimile ediţiei 2007-2008 a Cupei Cupelor.

În grupele Ligii Campionilor din acest sezon, Laurenţiu Toma şi coechipierii săi au reuşit un succes neaşteptat, scor 32-30, în faţa lui Pick Szeged, rivala de moarte a lui Veszprem din campionatul Ungariei.

Returul cu Veszprem va avea loc cel mai probabil pe 3 aprilie, dar „marinarii" încearcă să mute meciul cu o zi mai devreme pentru a prinde Paştele acasă.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în sferturile de finală (21-25 aprilie şi 28 aprilie-2 mai), fază din care se va merge în Turneul Final Four, programat la Köln (Germania), la 29 şi30 mai. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite