Pandurii-Fiorentina 1-2 / Marin Condescu: „Necazul e mic, ciuda e mare!” Eric: „Sunt foarte dezamăgit de rezultat!” Reacţia genială a lui Cristi Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condescu, mulţumit de jocul Pandurilor, dar dezamăgit de rezultat
Condescu, mulţumit de jocul Pandurilor, dar dezamăgit de rezultat

Deşi Pandurii a pierdut pe final confruntarea cu Fiorentina, scor 1-2, preşedintele gorjenilor a apreciat jocul făcut de echipa sa, în vreme ce tehnicianul Cristi Pustai şi-a certat elevii că au reuşit să menţină avantajul până la final. În schimb, Eric a fost bucuros că a marcat cel mai frumos gol al carierei.

Marin Condescu: "Am făcut lumea fericită doar 85 de minute. Îmi pare rău cu nu am reuşit să gestionăm ultimele şapte minute. Necazul e mic, dar ciuda e mare. Am avut atâtea posibilităţi să ne detasăm. Am jucat un fotbal frumos şi am dat un gol frumos, dar păcat că am pierdut. Să sperăm că vom aborda altfel ultimele două meciuri.
Eric a avut posibilitatea de a arăta că e fotbalist de clasă. Sperăm ca în ultimele meciuri să mai obţinem puncte pentru coeficientul de ţară. Avem durerea mare în suflet, pentru că nu întotdeauna joci cu Fiorentina şi ai şansa să o baţi, aşa cum am avut noi şansa azi.

Cristi Pustai: "Sunt dezamăgit, dar trebuie să-mi revin. Am scris istorie, chiar această evoluţie a fost una istorică, deoarece am condus o echipă care a spulberat Juventus şi Milan. Am fost aproape de un rezultat mare, dar am făcut din nou greşeli copilăreşti, forţate şi de un adversar mare. Am avut exemplul Stelei, dar n-am învăţat din greşelile altora. Pandurii a arătat în aceste meciuri de Europa League că se poate, că există dorinţa de a juca, însă nu suntem riguroşi, nu ducem 90 de minute."

Trebuie să ne revenim cât mai repede. Sunt supărat pe jucători pentru că ar fi putut realiza ceva fantastic. Exerciţiul şi analiza sunt mama progresului. Poate până la urmă vor învăţa ceva! Jocul se termină când fluieră arbitrul. Dar nu putem şterge cu buretele celel 85 de minute bune."

Eric de Oliveira: "Echipele mari, când au ocazii, marchează. Am luat două goluri simple. Toată echipa a avut o cădere la sfârşit, trebuie să ţinem capul sus şi să ne concentrăm la campionat de acum înainte. Am visat la locul doi, dar e prea mult pentru noi. Căutăm prima victorie în competiţie, nu vrem să terminăm pe ultimul loc. Eu sunt foarte dezamăgit de acest rezultat. Vrem să obţinem neapărat o victorie în această grupă. E cel mai important gol din cariera mea".

CITIŢI ŞI:

VIDEO Nimiciţi în cinci minute: Pandurii-Fiorentina 1-2. Golul fabulos al lui Eric n-a fost de ajuns pentru a răpune reduta toscană

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite