Marica, revoltat: ce l-a deranjat după ce a aflat că Iordănescu a renunţat la el pentru „dubla“ din septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Cu probleme medicale şi fără club, după ce Konyaspor l-a pus pe liber, vârful de 29 de ani a fost dezamăgit de felul în care a fost tratat de stafful primei reprezentative.

Anghel Iordănescu a anunţat cine sunt cei 17 stranieri pe care se va baza pentru „dubla“ cu Ungaria (4 septembrie, ora 21.45) şi Grecia (7 septembrie, ora 21.45) din preliminariile Euro 2016.

„Generalul“ a renunţat la trei fotbalişti, Bogdan Stancu, Ciprian Marica şi Cristi Tănase. Ultimul dintre ei a avut deja o reacţie vizavi de decizia selecţionerului, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Nici Marica n-a fost impasibil după neincluderea sa în lot şi a postat un mesaj pe contul său de Facebook, spunând că, având 70 de selecţii şi 25 de goluri la naţională, ar fi meritat mai mult respect.

Ce a scris?

„Dragi prieteni. Aşa cum ştiţi deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia. Va mulţumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceţi discuţii inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa naţională are nevoie de linişte, de susţinere.

O singură observaţie am, mi-aş fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presă. Poate e o perioada aglomerata, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o forma de respect.

Le ţin pumnii strînşi băieţilor în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, şi o sa strig din faţa televizorului până o sa ma auziţi pe gazon : Hai românii mei! HAI ROMÂNIA!!!“, a scris Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite