Marica ratează şi meciul cu Irlanda de Nord. El va fi indisponibil două luni

Marica ratează şi meciul cu Irlanda de Nord. El va fi indisponibil două luni

Marica a marcat golul României cu Grecia

Ciprian Marica şi-a încheiat activitatea la echipa naţională în anul 2014 şi are şanse redus e să mai joace şi la echipa de club până la finalul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Dragi suporteri ai echipei Konyaspor, vă primesc în fiecare zi mesajele şi vreau să vă ofer informaţii în legătură cu starea mea de sănătate: ştiu că vreţi de mult timp să mă vedeţi pe teren şi nu am cuvinte să spun cât de trist sunt pentru că nu pot să intru şi să mă lupt până la ultima picătură de sudoare.Am probleme şi acum din cauza accidentării pe care am suferit-o în urmă cu 3-4 săptămâni, nu m-au ajutat injecţiile cu cortizon şi tratamentul cu acid hialuronic. Din păcate, este necesară o operaţie la menisc la piciorul drept, ceea ce înseamnă că voi rămâne departe de voi 6-8 săptămâni", a scris Marica pe contul său de facebiik, mesajul fiind în limba turcă. Ciprian va rata astfel meciul cu Irlanda de Nord (14 noiembrie), dar şi amicalul cu Danemarca (18 noiembrie).

72 de meciuri şi 25 de goluri aure Marica la echipa naţională

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: