Marica, încă un meci în tribune, încă o postare pe Facebook: atacantul a lămurit situaţia sa la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful de 30 de ani nu s-a aflat în lotul roş-albaştrilor, în weekend, în victoria cu Viitorul, scor 3-0. Iar Gigi Becali a lăsat de înţeles că jucătorul nu va mai evolua sub comanda lui Reghecampf.

Aducerea lui Ciprian Marica la Steaua a fost cea mai spectaculoasă mutare făcută în pauza de iarnă de un club din Liga I. Din păcate pentru ambele părţi, nimeni n-a avut de câştigat după acest transfer.

Steaua aproape că a ratat titlul şi a fost eliminată din Cupa României, iar Marica a bifat opt prezenţe la Steaua, fără să marcheze, reuşind doar două pase de gol. Drept urmare, vârful de 30 de ani are şanse infime de a fi în lotul României pentru Euro 2016.

Astăzi, într-o postare pe Facebook, Ciprian Marica a ţinut să clarifice situaţia sa în acest moment.

Ce a scris?

„Dragi prieteni, se vorbeşte din nou în media despre mine în necunoştinţă de cauză, aşa că am să clarific lucrurile aici, pentru voi. Aşa cum a anunţat patronul echipei, nu sunt disponibil pentru fotbal în această perioadă. Nu m-am reaccidentat, aşa cum s-a scris, doar că nu m-am refăcut complet după accidentarea pe care am suferit-o în martie.

Poate că nu a fost o decizie bună să reintru când încă resimţeam dureri, dar mi-am riscat sănătatea pentru a mă pune în slujba echipei şi a colegilor într-o perioadă foarte importantă pentru Steaua.

Am făcut din nou un RMN zilele trecute, medicii au constatat că nu sunt probleme, dar mi-au recomandat o perioadă de pauză în care să nu fac antrenamente, ci doar exerciţii specifice de recuperare. Sper să revin pe gazon foarte curând, şi ce va fi apoi, vom vedea! Vă doresc să aveţi o Săptămână Mare cu multă lumină şi linişte!“, a scris Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite