Mariana Tîrcă, demisă de la Corona Braşov după înfrângerea cu ”U” Cluj în primul meci oficial din 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Tîrcă
Mariana Tîrcă

Mariana Tîrcă nu mai este antrenorul echipei de handbal feminin Corona Braşov, conducerea clubului luând decizia demiterii în urma înfrângerii de vineri seară, în faţa formaţiei Universitatea Cluj, în primul meci oficial din 2017.

Corona Braşov a pierdut fără drept de apel partida de vineri seară, cu echipa de pe locul 10, Universitatea Cluj, scor 28-32 (11-18). Sâmbătă, conducerea clubului braşovean a anunţat demiterea antrenorului Mariana Tîrcă. ”Este o decizie pe care nu ne-am dorit-o, dar pe care trebuie să o luăm. Am crezut că după pauza competiţională în jocul echipei se va schimba ceva şi vor veni rezultatele pe care ni le dorim, dar înfrângerea cu Universitatea Cluj ne-a impus luarea acestei decizii. Mulţumim Marianei Tîrcă pentru toată munca depusă la echipa de senioare. Într-un timp foarte scurt vom anunţa şi numele celui care va ocupa postul de antrenor. Avem încredere că valoarea echipei Corona este alta decât cea văzută în meciul de vineri seară cu Universitatea Cluj”, a declarat preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, pentru News.ro. 

Mariana Tîrcă (54 de ani), fosta mare internaţională a României, a condus echipa Corona Braşov din vara anului trecut, avându-l pe Dumitru Berbece secund. Tîrcă a mai lucrat cu echipa braşoveană şi în trecut, iar în 2013 a avut aceeaşi soartă, fiind demisă de conducerea de la acea vreme. În prezent, Corona Braşov ocupă locul 5, cu 16 puncte, după 12 etape derulate în Liga Naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite