Mariana Bitang, pe lista lui Sorin Ovidiu Vîntu. Câţi bani a încasat antrenoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Bitang
Mariana Bitang

Numele lui Sorin Ovidiu Vîntu este pe buzele tuturor românilor după denunţul făcut de familia Ion şi Ionuţ Eftime împotriva sa şi a lui Bogdan Olteanu, privind şpaga de un milion de euro încasată de proaspăt demisionarul viceguvernator al Băncii Naţionale în anul 2008. Tot atunci a încasat bani de la mogul şi legendara antrenoare de gimnastică Mariana Bitang.

Pe lângă oameni politici sau jurnalişti, pe statele de plată ale lui SOV au intrat şi consilieri din anturajul Cotrocenilor. Conform declaraţiei de avere depuse pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale în luna iunie a lui 2009, consilierul de stat şi marea antrenoare a lotului de gimnastică al României, Mariana Bitang, a încasat în 2008 suma de 2.174 lei pe „drepturi de proprietate intelectuală“.

Abordată de ziarului „Curentul“ în această chestiune, doamna Mariana Bitang a spus însă că nu a încasat niciun ban de la Realitatea, deşi singură a scris cu mâna ei în acea declaraţie de avere postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale. „Nu, nu am luat niciun ban. Niciodată. Poate e o greşeală. Poate v-aţi uitat pe site la declaraţia altcuiva“, i-a contrazis Mariana Bitang pe jurnaliştii de investigaţie. Reamintim că Mariana Bitang a deţinut funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de sport între 2006 şi 2014. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite