Marian Rada se întreabă retoric: „Are dreptul Rapidul să joace în Liga I? Nu ştiu de ce jucăm acest baraj!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paradoxal, Marian Rada nu este încântat că Rapidul va juca baraj pentru Liga 1
Paradoxal, Marian Rada nu este încântat că Rapidul va juca baraj pentru Liga 1

Deşi rapidiştii ar trebui să fie bucuroşi pentru că au primit şansa de a evolua într-un baraj pentru Liga 1, antrenorul Rapidului, Marian Rada, este fair-play şi susţine că echipa sa nu ar fi meritat să primească aceasta mână de ajutor din partea Comitetului Executiv.

Marian Rada nu înţelege de ce nu au fost respectate regulamentele în condiţiile în care ambele echipe care vor disputa barajul pentru Liga 1 nu au dreptul să joace într-un astfel de meci. „Are dreptul Rapid să joace în Liga I? Conform regulamentului, nu are, pentru că n-a primit licenţa! Ar fi corect ca formaţia din Chiajna să evolueze în prima ligă, în sezonul care stă să înceapă? Conform aceloraşi regulamente, nu ar fi corect, pentru că a retrogradat pe teren! Nu ştiu de ce joc acest meci de baraj!”, a spus Rada pentru Libertatea.

Tehnicianul rapidist a fost luat prin surprindere de decizia Comitetului Executiv şi susţine că nu ştie pe ce jucători se va baza la meciul de baraj cu Chiajna. „Deocamdată mă bazez pe fotbaliştii pe care i-am avut la reunirea lotului şi pe care i-am folosit în cele două partide amicale cu Urban Titu şi cu Avicola Tărtăşeşti. De alţii nu ştiu! Eu aş putea să mai aduc câţiva, dar am dreptul să joc cu ei? Nu se cunoaşte încă acest aspect. Se tot vorbeşte de Nicolae Grigore, de Ştefan Grigorie, de Cristi Oros, de Octavian Abrudan, de Daniel Pancu. Că vor veni, că vor ajuta echipa în acest meci de baraj. Credeţi că fotbalişti cu restanţe financiare vechi de 18 luni mai au chef să vină şi să joace?”, a mai comentat Rada.

Meciul de baraj dintre Rapid şi Chiajna se va desfăşura sâmbătă, 13 iulie, la ora 21, pe Stadionul Dinamo din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite