Marian Rada îi arată obrazul lui Copos: "Am pierdut trei salarii cu insolvenţa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Antrenorul principal al Rapidului a spus că nu a discutat în acest an cu George Copos, dar că patronul a achitat chiar astăzi salariul pe luna ianuarie.

"Nu ştiu dacă insolvenţa este cel mai bun lucru care se putea întâmpla la Rapid. Pentru că eu am pierdut trei salarii din cauza insolvenţei. Faptul că acum suntem plătiţi la zi e altceva. Păi dacă am o datorie la cineva de 2 milioane de euro, după un timp îi dau 100.000 şi restul îi dau eu când trebuie... Dar să nu mai vorbim de bani. Dacă o facem o să se tragă concluzia că noi ne gândim numai la bani şi chiar nu este aşa ", a spus Rada, care a adăugat că nu a vorbit anul acesta cu acţionarul majoritar George Copos.
Tehnicianul a menţionat că salariile jucătorilor vor fi achitate în cursul zilei de astăzi: "Acum zece minute a plecat casiera la bancă cu ordinele de plată. Aşa că se vor vira banii pe luna ianuarie".
Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Nicolae Grigore a menţionat că jucătorii au piedut trei salarii şi jumătate din cauza declanşării insolvenţei. "Noi tot cam pe acolo am pierdut, cred că trei salarii şi jumătate. Nu am vorbit cu domnul Copos. Sufleteşte ştim că este alături de noi, dar sperăm să îl vedem în tribună altături de noi", a precizat Grigore, conform Mediafax.
FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului având restanţe salariale pe mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. La 7 decembrie, Tribunalul Bucureşti a admis cererea SC FC Rapid SA şi a deschis procedura de insolvenţă a clubului condus de George Copos, numind-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache. Termenul limită pentru definitivarea tabelului creanţelor a fost fixat pentru 28 februarie 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite