Marian Iancu: ”Îl rog pe Becali să mă dea în judecată! Istoria Stelei e la radiere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu a răspuns acuzațiilor potrivit cărora a divizat societatea care administrează clubul de fotbal Poli Timișoara, pentru a scăpa de datorii. În schimb Iancu spune că abia așteaptă să fie dat în judecată de Gigi Becali în ceea ce privește declarațiile privind palmaresul Stelei, pentru a demonstra că are dreptate.

"Suntem un club profesionist care n-am încărcat niciun regulament. Nu s-a modificat în niciun fel capitalul social, nu s-a modificat în niciun fel înregistrarea la Registrul Comerțului. Paragraful la care se face referire este adresat cluburilor care își modifică structura pentru a promova într-un eșalon superior", a declarat Marian Iancu la sport.ro

"Nu m-au deranjat declarațiile lui Becali. Doar le-a preluat și le-a dat mai departe. Dacă făcea o minimă verificare juridică și-ar fi dat seama că este o prostie. Am depus un bilanț consolidat al celor două societăți, nu s-a mutat o datorie. Nu ne puteam permite să facem asemenea greșeli", a mai spus Iancu.

Finanțatorul timișorenilor l-a contracarat pe Gigi Becali în ceea ce privește palmaresul Stelei.

"Spre deosebire de acuzațiile care mi se aduc, referitor la cele spuse de mine, eu am făcut un audit al acelei operațiuni juridice referitoare la palmaresul Stelei. Eu respect clubul lui Gigi Becali. Dar el are un club de opt ani, cu două trofee. Dacă Becali consideră că nu am dreptate legat de palmaresul Stelei să mă dea în judecată. Steaua suporterilor nu este la Gigi Becali. Este în fața unui judecător cu cerere de radiere. Aia e istoria Stelei", a spus Marian Iancu.

"Eu respect sportivii şi antrenorii de la acel club, pentru munca lor, dar nu administraţia. Asociaţia FC Steaua va dispărea pentru că Becali nu vrea să plătească o datorie de 14 milioane. Şi Zambon a încercat aceeaşi manevră pe care a făcut-o Becali şi a fost desfiinţat de judecătorie. Există o decizie definitivă", a explicat Iancu

Șeful de la Timișoara consideră că echipa sa participă în cupele europene datortiă punctelor obținute în Europa de Rapid și nu de Steaua. "Noi participăm în cupele europene pentru că Rapidul a muncit și a ajuns în sferturile de finală. Noi respectăm Rapidul și nu merg în cupele europene datorită stelei ci datorită Rapidului", a mai spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite