Marian Drăgulescu va participa la cea de a şasea ediţie a Press Cup Dr. Oetker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

La cea de-a şasea ediţie a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfăşura în acest weekend la Tenis Club din Curtea de Argeş, şi-a anunţat prezenţa fostul campion mondial şi olimpic la gimnastică Marian Drăgulescu.

”Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiţie, dă tonul competiţiilor internaţionale de mare anvergură găzduite şi în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeş. Anul acesta organizăm un turneu Futures pentru băieţi – Vitality Open Tour ITF Seniori, cu premii de 25.000 de euro, U16 Tennis Europe – Argeş Cup şi  Trofeul ‘Victor Hănescu’. Dr. Oetker este singurul partener în toate competiţiile internaţionale importante, începând de la turneele destinate copiilor, până la Fed Cup, Cupa Davis sau turneul WTA, iar acest lucru se reflectă în rezultatele excepţionale internaţionale de acum ale românilor”, a declarat Directorul General Dr. Oetker Romania, Ioan Cozma.

lie Năstase, fostul internaţional Iosif Rotariu împreună cu Kassandra, actorul Victor Yila, Ilie Bărbulescu sau campioanele mondiale şi olimpice Alina Dumitru şi Ana Maria Popescu (Brânză) sunt doar câţiva din invitaţii de marcă care au participat la ediţiile precedente ale Press Cup Dr. Oetker.

brinza
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite