Maria Sharapova s-a retras de la Roma şi ar putea rata şi turneul Roland Garros. Zvonuri privind finalul carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharapova

Presa din rusia speculează că jucătoarea, accidentată la sfârşitul lunii ianuarie la umărul drept, şi-ar putea încheia cariera.

Continuă probleme de sănătate ale Mariei Sharapova. După ce a ratat participarea la turneele de la Stuttgart şi Madrid, rusoaica va absenta şi de la Roma. Mai mult, presa din Rusia vehiculează ideea că prezenţa sa la Roland Garros este pusă sub semnul întrebării.

Maria Sharapova, în prezent pe locul 28 WTA,  are de apărat 995 de puncte la turneele de la Madrid, Roma şi Roland Garros, iar absenţa de la aceste competiţii ar însemna ieşirea din top 100.

Nu a mai jucat de trei luni

Maria Sharapova nu a mai evoluat, anul acesta, de trei luni într-o competiţie. La finalul lunii ianuarie a participat la turneul de la Sankt Petersburg şi, după ce a trecut în primul tur de australianca Daria Gavrilova, s-a retras din cauza accidentării. În februarie, Maria Sharapova a fost supusă unei mici operaţii la umărul drept.

Sport-express.ru se întreabă dacă aceste absenţe nu înseamnă de fapt finalul carierei de jucătoare profesionistă a Mariei Sharapova.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite