Maria Şarapova e topită după fiul unei românce care face ravagii la Hollywood

Maria Şarapova e topită după fiul unei românce care face ravagii la Hollywood

Maria Şarapova

Rusoaica Maria Şarapova este una dintre cele mai râvnite femei din lume, scandalul de dopaj în care a fost implicată neavând vreo influenţă asupra imaginii ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Şarapova şi-a lansat de curând cartea autobiografică ”Unstoppable: My  life so far”, care s-a vândut în 50.000 de exemplare, doar în prima zi. Lansarea a avut loc la Los Angeles, unde a fost prezentă şi regizoare româncă Delia Antal, o figură binecunoscută la Hollywood, care a realizat mai multe filme de succes, ultimul dintre ele, „We Cannes“, fiind lansat în luna martie a acestui an. 

Delia Antal a participat la lansarea cărţii scrise de Şarapova şi a fost însoţită de fiul ei, Aidan Sunrise, care a fermecat-o pe jucătoarea de tenis din Rusia. Aceasta s-a jucat cu micuţul chiar pe masa pe care scria autografe, părând topită după el, aşa cum o arată fotografia publicată de click.ro.

 În ceea ce priveşte viaţa ei personală, Maria Şarapova este în acest moment singură şi nici nu pare tentată să aibă o relaţie, principalul ei obiectiv fiind să revină cât mai rapid în topul tenisului feminin.

Gest neaşteptat al Soranei Cârstea la Seul. Asiaticii au rămasa fără reacţie

citeste totul despre: