Marchena lasă Valencia pentru Villarreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul spaniol de 31 de ani, Carlos Marchena va părăsi Valencia în această vară cu destinaţia Villarreal, cu care va semna un contract pe doi ani. Fundaşul central a petrecut pe „Mestalla" nouă sezoane în care a reuşit să cucerească titlul de campion al Spaniei, Cupa UEFA, Supercupa Europei şi Cupa Regelui.

Marchena fost numit în echipa turneului final al Campionatului European din 2008, unde a ieşit campion cu selecţionata Spaniei. Site-ul oficial al "liliecilor" a confirmat mutarea şi i-a mulţumit acestuia pentru timpul petrecut la echipă.

"Valencia CF si Villarreal CF au ajuns la o înţelegere pentru transferul fotbalistului Carlos Marchena. Valencia ar dori să îi mulţumeasca lui Carlos Marchena pentru comportamentul său, performanţele sale cât şi pentru profesionalismul de care a dat dovadă în aceste nouă sezoane în care el a facut parte din echipa noastră. Îi urăm tot binele pe viitor", a notat site-ul oficial al „liliecilor", citat de www.footballclub.ro.

Marchena este al patrulea internaţional spaniol care părăseşte Valencia în această vară, după David Villa, David Silva şi Ruben Baraja. Transferul lui Marchena la Villarreal confirmă în mare parte şi despărţirea de uruguayanul Diego Godin, jucător care este foarte aproape de a semna cu Atletico Madrid. Marchena a evoluat în 230 de partide pentru Valencia şi a reuşit să marcheze de opt ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite