Maradona trăieşte periculos: Declaraţiile fostei sale iubite au pus Argentina pe jar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego (60 de ani) a fost operat pe creier cu succes, dar nu va reveni la o viaţă normală, la antrenamentele echipei sale, Gimnasia La Plata, mai devreme de o lună.

Şi, oricum, problemele sale cu adevărat grave rămân şi după această intervenţie chirurgicală. 

Acesta e avertismentul lansat, potrivit Digi Sport, de fosta sa prietenă, Rocio Oliva (30 de ani). Aceasta e doar cu trei ani mai tânără decât una dintre cele două fiice ale lui Maradona, Gianinna, şi, la un moment dat, a fost chiar logodită cu fostul fotbalist. 

Relaţia lor a fost însă extrem de controversată, dezaprobată de familia starului şi, la un moment dat, Maradona a fost chiar filmat în timp ce o lovea pe Rocio Oliva! În 2018, după o altă ceartă, Diego a fost dat afară din casa din Buenos Aires, pe care i-a făcut-o cadou lui Rocio Oliva!

„De când m-am despărţit de el, n-am mai vorbit niciodată cu el. Dar atunci era un alt Diego, unul care puteai vorbi! Acum nu mai e capabil. Acesta e adevărul, Diego a mai fost internat, a făcut analize, dar acum starea lui s-a agravat. Diego ia pastile ca să doarmă, iar marea lui problemă e alcoolul, toată lumea ştie asta. Cine zice altceva e un mincinos. El ar trebui internat într-o clinică pentru dependenţii de alcool“, a spus fosta prietenă a starului.

Poţi să-i dai vitamine lui Diego şi să-l hidratezi, dar nu asta e soluţia.  Rocio Oliva fosta prietenă a lui Maradona   Visez să mai dau un gol în poarta Angliei la Mondiale, dar acum aş vrea să o fac cu mâna dreaptă! Diego Maradona, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite