Maradona, un personaj excentric! De ce purta în permanenţă două ceasuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
maradona

Fotbalistul Maradona, considerat de mulţi cel mai bun din întreaga istorie a sportului rege, a fost, de multe ori, eclipsat de comportamentul avut în afara terenului.

Felul în care idolul argentinienilor a ales să îşi trăiască viaţa a fost criticat sau lăudat în funcţie de valorile fiecăruia, iar polemicile în privinţa alegerilor fotbalistului au luat amploare după decesul său. 

Una dintre excentrităţile inofensive ale lui Maradona a fost fapul că purta în permanenţă două ceasuri, unul la fiecare mână. Întrebat despre motivul pentru care face aşa ceva, fostul fotbalist a venit o explicaţie raţională. Unul dintre ceasuri arăta ora ţării în care se afla, în timp ce celălalt indica ora Argentinei. În privinţa motivului pentru care avea nevoie în permanenţă să ştie cât este ceasul în ţara sa natală, Maradona a venit cu o explicaţie sentimentală, şi anume pentru a se simţi mai aproape de prieteni şi de familie.

Maradona a murit, miercuri, din cauza unui infarct în locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după operaţia pe creier suferită la începutul lunii noiembrie, şi a fost înmormântat a doua zi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite