Maradona, neglijat de medici: Avocatul său a lansat acuze dure după moartea lui Diego

Maradona, neglijat de medici: Avocatul său a lansat acuze dure după moartea lui Diego

S-a spus că legendarul argentinian era supravegheat în camera sa, transformată într-un veritabil salon medical. Acum însă, un apropiat, avocatul Matias Morla, a furnizat o altă versiune a evenimentelor în urma căreia s-a pronunţat decesul prietenului său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diego Maradona a murit şi, aşa cum se întâmplă, de obicei, în cazul celebrităţilor, povestea decesului tinde să devină una controversată.
 
Iar în cazul fostului mare fotbalist argentinian, gaz pe foc a pus avocatul său, Matias Morla, printr-o postare pe Twitter. Concret, Morla susţine că Diego a fost neglijat de medicii care îl aveau în grijă şi că maşinile de salvare au ajuns prea târziu la reşedinţa lui Maradona, de la Delta del Tigre, de lângă Buenos Aires, motiv pentru care fostul sportiv n-a mai putut fi salvat.
 
Ce a scris Matias Morla?
 
*E inexplicabil că, timp de 12 ore, prietenul meu n-a avut parte de atenţia şi controlul personalului medical. Ambulanţei i-a luat mai mult de jumătate de o oră să ajungă.
 
*Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. După cum mi-a spus Diego: „Tu eşti soldatul meu, acţionează fără milă“.
Un deces insolit, în sensul în care Diego n-a fost îngrijit, aşa cum trebuia. Era nevoie să rămână internat la spital. E inadmisibil ca un pacient în starea sa să se externeze după o săptămână, mai ales în urma acelei operaţii. Să-l trimiţi acasă e o tâmpenie! 
Alfredo Cahe fost medic personal al lui Maradona
 
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările