Maradona, o fotografie rară: Cât de bine arăta în tinereţe şi cum a decăzut, în decursul anilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

„El Pibe D'Oro“ s-a stins la 60 de ani. În urma sa, rămân regretele şi lecţia dureroasă despre cum talentul nu e suficient pentru a reuşi în viaţă.

Diego Maradona a fost, probabil, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, aşa că, cu siguranţă, nu poate fi pus în categoria „talentelor irosite“. 

În schimb, legendarul argentinian poate fi considerat un om care şi-a pierdut drumul în viaţă. Şi care, dacă ar fi avut parte de un alt anturaj, probabil, ar fi trăit şi astăzi şi, cu siguranţă, ar fi avut şi o carieră mai lungă pe terenul de fotbal.

Aşa însă, Maradona a plătit, finalmente, preţul pentru viaţa dezordonată pe care a dus-o, una în care a căzut pradă drogurilor şi consumului excesiv de alcool. Oficial, Diego a fost dependent de cocaină, între 1983 şi 2004. Din păcate însă, aproape sigur, s-a autodistrus, prin viciile pe care le-a avut, până când a murit. 

De fapt, poate că a fost un miracol că un astfel de deznodământ tragic nu s-a produs mai devreme, având în vedere felul în care Maradona şi-a abuzat organismul, ani la rând. De altfel, din imaginile de mai jos se poate vedea cum Maradona, surprins într-o fotografie rară în prima poză, a decăzut treptat, ajungând, la un moment dat, la 130 de kilograme la o înălţime de 1,65 de metri!

Maradona
Maradona
Maradona
Maradona
Maradona
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite