Maradona a fost înmormântat! Câţi apropiaţi au participat la procesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona a fost înhumat, noaptea trecută, în cimitirul Jardin Bella Vista, după o ceremonie privată.

GALERIE FOTO

Mii de fani ai lui Maradona l-au însoţit pe ultimul drum, aceştia aplaudând şi scandându-i numele lui. Ei au fost opriţi la intrarea în cimitir de către forţele de ordine.

La ceremonia restrânsă au luat parte, conform presei din Argentina, aproximativ 30 de apropiaţi şi rude, printre care fiicele lui Diego, Dalma (33 de ani) şi Giannina (31), precum şi prima sa soţie, Claudia Villafane.

Maradona a murit, miercuri, din cauza unui infarct în locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după operaţia pe creier suferită la începutul lunii noiembrie. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului învelit în steagul Argentinei.

Pelerinajul de la Casa Rosada s-a încheiat mai devreme decât era programat, înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine. Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră şi a fost salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite