Maradona e furios! Cum vrea să facă ordine în naţionala Argentinei

Maradona e furios! Cum vrea să facă ordine în naţionala Argentinei

Diego Maradona

Argentina a făcut egal cu Islanda şi a pierdut în faţa Croaţiei în primele două meciuri de la Cupa Mondială. „Pumele“ trebuie să bată Nigeria în ultimul joc pentru a spera la calificare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezent la meciurile Argentinei de la Cupa Mondială, Diego Maradona, omul care a adus Cupa Mondiala naţioalei sale în 1986, a rămas dezamăgit de ce a văzut. El intenţionează să meargă în cantonamentul echipei naţionale alături de alţi câţiva mari fotbalişti argentinieni.

„Mi-ar plăcea să am o întâlnire cu Sampaoli şi cu jucătorii. Aş merge cu foştii mei colegi şi ne-am apăra onoarea. Sunt furios şi dezamăgit, pentru că oricine a purtat acest tricou îl vede acum terfelit de Croaţia, nu de Spania, nu de Olanda, nu de Germania.

Adevăratul vinovat este preşedintele federaţiei. El a acceptat ca Sampaoli să vină cu computere, cu drone, cu 14 asistenţi. Cred că e o lipsă enormă de autoritate din partea lui Tapia“, a spus Maradona, făcând referire la preşedintele federaţiei, Claudio Tapia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările