Maradona: „Argentina a arătat că este vie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul Adler (în roşu) a sărit cu picioarele în capul argentinianului Veron
Portarul Adler (în roşu) a sărit cu picioarele în capul argentinianului Veron

Selecţionerul sud-americanilor este încântat de prestaţia elevilor săi de la München. Higuain a marcat unicul gol al amicalului Germania – Argentina, scor 0-1, după o gafă a apărării nemţilor.

După victorii „de palmares" cu Costa Rica şi Jamaica, ultimul examen, şi cel mai important, dinaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, a fost trecut cu brio de elevii lui Maradona. Argentina s-a impus, la München, în faţa Germaniei cu 1-0.

Rămaşi fideli unui joc lipsit de creativitate, „pumele" au excelat la capitolul dăruire şi au dat lovitura prin Gonzalo Higuain. „Pipita" a profitat de o gafă din apărarea nemţilor, pentru a trimite mingea în poarta lăsată goală de cel anunţat titular între buturile Germaniei la turneul final, Rene Adler.

Show „maradonian"la conferinţa de presă

Importanţa rezultatului a fost subliniată chiar de Maradona, care a comparat acest meci cu un „sfert de finală la Cupa Mondială". „Argentina a arătat că este vie şi în cărţi pentru turneul final", a spus Maradona.

La finalul partidei, selecţionerul argentinian a dat din nou recital. După ce a fost pozat „pufăind" un trabuc pe banca de rezerve, la antrenamentul oficial, de data asta Maradona i-a luat „la mişto" pe ziariştii locali.

S-a supărat că a fost aşezat lângă un jucător al Germaniei şi a ieşit din sala de conferinţe, spunând că va reveni când rămâne singur. A semnat câteva autografe şi apoi s-a întors la discuţiile cu presa, acompaniat de aplauze şi de râsetele audienţei. Mai mult, încântat de rezultatul meciului, Maradona a cerut să i se pună mai multe întrebări: „Când pierdem, mi se pun şi 50 de întrebări, băgaţi mare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite