Maradona ajunsese o epavă emoţională: Un medic a povestit cât de mult decăzuse Diego în ultimele sale zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Aniversarea de 60 de ani s-a dovedit a fi fatală pentru fostul mare fotbalist. Iar asta pentru că, pe lângă toate celelalte probleme pe care le-a avut, cu consumul excesiv de alcool şi cu drogurile, „El Pibe D'Oro“ devenise şi depresiv.

Diego Maradona a decedat la doar 25 de zile după ce a schimbat „prefixul“. Decesul său a şocat o lume întreagă, însă n-a fost chiar o surpriză pentru cei care au avut contact cu el, mai ales în ultimele săptămâni înainte de tragedia dispariţiei sale.

De altfel, Maradona a fost internat la spital, la doar 4 zile după aniversarea sa. Încă de atunci, oamenii din anturajul său au avertizat că fostul fotbalist a suferit această cădere fizică şi pe fondul unei depresii crunte care l-a lovit la 60 de ani. Şi, din păcate, aşa cum se întâmplă în multe cazuri, omul depresiv îşi îneacă amarul în alcool. Iar această combinaţie, consumul excesiv de alcool şi depresia, l-a doborât pe Maradona.

Exact asta a povestit medicul Alfredo Cahe în presa argentiniană despre Diego. „Diego, practic, s-a sinucis! Maradona se săturase de tot ce îl înconjura. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârşit mi-a spus: <<Nu mai voia să trăiască! Era obosit>>“, a explicat Cahe.

Declaraţiile sale sunt susţinute şi de imagini. După cum „Adevărul“ a scris aici, Maradona şi-a sărbătorit ziua de naştere cu trabuc în mână şi cu băutura în faţă. S-a dovedit a fi ultima petrecere pentru cel mai iubit jucător al tuturor timpurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite