Mani Gyenes îşi păstrează locul 19 la "general" în Dakar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul român Emanuel Gyenes (KTM) a ocupat locul 22 în etapa a 10-a a raliului-raid Dakar, la categoria moto, etapă disputată ieri, între localităţile chiliene Iquique şi Arica, pe distanţa de 377 de kilometri. Marcel Butuza a urcat pe 46, în timp ce Cyril Despres şi Marc Coma dau o luptă înverşunată pentru şefie.

Victoria de etapă i-a revenit lui Joan Barreda Bort (Husqvarna), ceea ce reprezintă o premieră pentru tânărul pilot spaniol. El i-a devansat pe  Marc Coma (KTM), cu 1 minut şi 32 de secunde, şi pe Cyril Despres (KTM), cu 3.39. În clasamentul general, francezul mai păstrează doar 13 secunde avans faţă de iberic, în timp ce portughezul Helder Rodrigues se află pe 3, la 45.26 de lider.

În etapa de ieri, ultima derulată în Chile, Gyenes a sosit cu o întârziere de 38 de minute şi 38 secunde faţă de câştigător. Cel de-al doilea român prezent la Dakar 2012, Marcel Butuza, s-a clasat pe locul 38 în etapa a noua, având o întârziere de o oră, şapte de minute şi şase secunde.
În clasamentul general, Emanuel Gyenes ocupă poziţia 19, cu o întârziere de patru ore, 26 minute şi 10 secunde faţă de liderul Cyril Despres, în timp ce Butuza se află pe locul 46, la zece ore, 13 de minute şi 18 secunde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite