Manea vrea să joace cu Varga şi cu Bălan, dar LPF se opune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manea (în dreapta)  nu se teme de ameninţările Ligii
Manea (în dreapta) nu se teme de ameninţările Ligii

Între Rapid şi Ligă s-a declanşat un adevărat război. Giuleştenii sunt într-o mare dilemă: să rişte şi să-i folosească pe fotbaliştii împrumutaţi de la Sportul la Alba Iulia sau să aştepte verdictul de marţi.

„Sunt hotărât să-i folosesc pe Varga şi pe Bălan şi la Alba Iulia. Să vedem câte puncte mai pierdem în continuare! Totuşi, dacă cei din conducere îmi spun să nu-i bag, atunci mă voi supune", a anunţat tehnicianul Rapidului, Nae Manea.

Această declaraţie a antrenorului a stârnit o reacţie vehementă din partea Ligii. "Atâta timp cât sunt în litigiu, Varga şi Bălan sunt suspendaţi. Liga aşteaptă punctul de vedere al Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, în urma contestaţiei depuse de cei de la FC Timişoara, privind dreptul de joc al celor doi.

Solomon dacă a fost arestat pentru 29 de zile, a fost suspendat din funcţia de primar. Asta nu înseamnă că este şi vinovat. Aşa şi cu Varga şi Bălan", ne-a spus Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Speriaţi, giuleştenii au lăsat de înţeles, totuşi, că cei doi mijlocaşi nu vor evolua mâine. "Dacă-i folosim şi cu Alba-Iulia, atunci ar fi rea credinţă, pentru cu LPF a reţinut legitimaţiile celor doi jucători", a afirmat preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ioan Taban.

"Rapid poate să-i folosească, dar o să piardă cu 0-3. Nu vreau să fac puşcărie din cauza lui Copos!"
Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

"Dacă eşti zgârcit şi prost, angajezi oameni de aceeaşi factură. Eu îl am pe Argăseală care e foarte priceput."
Gigi Becali
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite