Mancini:"Mario Balotelli e mai bun decât Fernando Torres!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că nu regretă că nu l-a putut transfera pe atacantul spaniol Fernando Torres, întrucât italianul Mario Balotelli este mai valoros decât campionul mondial.

"Torres este un jucător fantasct, dar nu l-am putut lua pentru că Livepool are mare nevoie de el. Dar pentru noi s-a dovedit un lucru bun, pentru că l-a transferat pe Mario, care este un fotbalist foarte bun şi este poate chiar mai bun decât Torres, pentru că spaniolul joacă doar atacant, p când Balotelli poate fi şi atacant şi extremă. După părerea mea sunt vreo opt sau nouă atacanţi de mare valoare în lume, iar Balotelli şi Toreres sunt printre ei", a spus tehnicianul italian.

Mancini şi l-a dorit mult pe Torres, dar preţul de 63,8 milioane de euro stabilit de Liverpool i-a făcut pe cei de la city să caute alte soluţii şi, în cele din urmă să-l transfere pe Mario Balotelli pentru suma de 26 milioane de euro.

Balotelli a debutat cu gol în tricoul lui City, în meciul cu FC Timişoara, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va fi joi, la Manchester.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite