Un suporter băut al lui Manchester United a sunat la Urgenţe şi a cerut cu Sir Alex Ferguson. Ce-a răspuns Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actualul sezon este unul de coşmar pentru suporterii lui Manchester United. FOTO:  http://sadunitedfans.tumblr.com/
Actualul sezon este unul de coşmar pentru suporterii lui Manchester United. FOTO:  http://sadunitedfans.tumblr.com/

În mai 2013, după 26 de ani glorioşi la cârma lui Manchester United, Sir Alex Ferguson s-a retras, lăsând echipa pe mâinile compatriotului David Moyes. Scoţianul are însă parte de un sezon de coşmar, miercuri seară United fiind eliminată şi din Cupa Ligii Angliei.

Locul 7 după 22 de etape şi eliminată din Cupa Angliei. De miercuri seară, Moyes şi-a mai bătut un cui în sezonul de coşmar pe care-l are pe banca „diavolilor“. United a părăsit şi Cupa Ligii, în semifinale, dar, ce-i drept, după un meci dramatic. 

Un meci nebun, nebun...

După un eşec cu 1-2, la Sunderland, „diavolii“ aveau 1-0 în retur, la finaul celor 90 de minute, dar, din cauza regulamentului unic din Cupa Ligii Angliei, golul marcat în deplasare n-a contat. 

S-au jucat prelungiri, la finalul cărora, dacă nu s-ar fi înscris, United ar fi fost calificată însă (tot potrivit regulamentului mai diferit al acestei competiţii). 

Cu un minut înainte de finalul prelungirilor, De Gea a scăpat balonul din mâini, iar Sunderland a marcat. N-a fost însă totul jucat, pentru că în minutul 120+1, Chicharito Hernandez a egalat şi totul s-a decis de la punctul cu var!

Unde jucătorii celor două echipe s-au întrecut într-un festival al ratărilor. De la Manchester a marcat doar Fletcher (!), iar cum cei de la Sunderland au reuşit să-l învingă pe De Gea de două ori, prin Marcos Alonso şi Sung-Yong Ki, s-au calificat în finala cu Manchester City. 

Poliţia: „Încercaţi mai bine la club

Potrivit BBC, poliţia din Manchester a înregistrat un apel mai ciudat, după semifinala din Cupa Ligii dintre United şi Sunderland. Un suporter al lui Manchester United, în stare de ebrietate (susţine presa engleză) a sunat la numărul de urgenţe 999, care în Anglia funcţionează după un sistem asemănătoar acelaşi sistem ca şi 112-ul nostru (dar probabil mult mai bine). 

Fanul s-a plâns telefonistei din cauza rezultatului meciului şi a cerut să vorbească cu Sir Alex Ferguson!

Astăzi, poliţia din Manchester a dezvăluit acest caz şi i-a sfătuit pe suporterii lui United, în caz de probleme legate de evoluţia echipei, să încerce mai bine să contacteze clubul. 

„Evident, e un moment trist şi deprimant când echipa ta de fotbal pierde un meci, dar, vrem să vă reamintim că numărul 999 trebuie folosit doar în caz de urgenţe. Dacă vreţi să vorbiţi cu Sir Alex despre rezultatele recente ale lui Manchester United, vă sugerăm să încercaţi direct la club, pentru că veţi avea probabil (dar nu cu siguranţă) şanse mai bune să ajungeţi la el, decât să sunaţi la poliţie“, a sunat comunicatul Poliţiei din zona Manchester, transmis pe pagina de Facebook. 

Vezi şi 

VIDEO Răzvan Raţ şi Costel Pantilimon, titulari în semifinalele din Cupa Ligii Angliei. Manchester City a învins West Ham United

Killerul Eto'o a bătut-o de unul singur pe Manchester United. Camerunezul a reuşit un hat-trick de toată frumuseţea

Semne proaste are anul: United a făcut hattrick. La înfrângeri. Presa a anunţat deja numele înlocuitorului lui Moyes

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite