Manchester United pregăteşte "bomba" verii. Oferă 85 de milioane de euro pe un campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Diavolii" au investit enorm în această vară, aducând fotbalişti precum Schweinsteiger, Romero, Darmian, Depay sau Schneiderling, dar nu se opresc aici.

Formaţia pregătită de Louis Van Gaal pune la cale o adevărată bombă: 85 de milioane de euro pentru atacantul lui Bayern Munchen şi al naţionalei germane, Thomas Muller.
Mutarea vine în condiţiile în care United l-ar fi pierdut pe catalanul Pedro, care s-a răzgândit şi va continua la FC Barcelona. După ce l-a pierdut pe Schweinsteiger, plecat şi el în Premier League, oficialii nemţi declaraseră acum o lună că Thomas Muller e netransferabil. Conducerea se teme însă de reacţia fanilor, care nu vor accepta o nouă plecare de marcă.

Se speculează şi relaţiile reci dintre Guardiola şi Muller, cei doi având un schimb de replici după ce atacantul n-ar fi efectuat corect un exerciţiu la una dintre şedinţele de pregătire din această vară. Mai mult, relaţiile internaţionalului german cu Van Gaal fiind excelente, cel din urmă promovându-l în prima echipă pe vremea când reputatul tehnician antrena în Bundesliga.

La 25 de ani, Thomas Muler are 63 de selecţii şi 27 de goluri la naţionala Germaniei, fiind campion mondial cu aceasta în 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite