Moyes, noul antrenor al lui Manchester United: „M-a surprins mutarea, urma să-mi prelungesc contractul cu Everton“

Moyes, noul antrenor al lui Manchester United: „M-a surprins mutarea, urma să-mi prelungesc contractul cu Everton“

David Moyes, viitorul antrenor al lui Manchester United FOTO Reuters

David Moyes a acceptat să devine succesorul lui Sir Alex Ferguson la Manchester United, însă declară că propunea „diavolilor roşii“ l-a luat prin surprindere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planurile lui David Moyes se învârteau în jurul lui Everton, echipă alături de care urma să continue drumul în Premier League. „Nu aveam de gând să plec de la Everton. E adevărat că înţelegerea mea se termina, dar eram decis să rămân. Pusesem deja la punct programul de pregătire pentru noul sezon, tot ce trebuia să facem în pauza competiţională, vorbisem chiar şi cu oficialii echipei despre măsuririle necesare pentru a îmbunătăţi situaţia“, comentează viitorul antrenor al lui United.

Tehnicianul scoţian a petrecut 11 ani la Everton şi odată cu dezvăluirea deciziei de a pleca, a mulţumit suporterilor, jucătorilor şi conducerii pentru sprijinul de care a avut parte mai bine de un deceniu. În vârstă de 50 de ani, Moyes urmează să ocupe banca tehnică a echipei de pe Old Trafford pentru următoarele şase sezoane. „Este ciudat, nimeni nu-şi imagina că va veni ziua retragerii lui Alex Ferguson. Toţi aveam impresia că e supraom. Eu nu am ştiut nimic dinainte, am aflat la fel ca toată lumea. Cred că Sir Alex va fi regretat de multă lume, inclusiv de antrenorii din Premier League“, a conchis scoţianul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările