Punct şi de la capăt. După 26 de ani de domnie a lui Ferguson, astăzi a început mandatul Moyes. Primele decizii ale noului antrenor al lui Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Moyes (stânga) a avut parte astăzi de prima zi de muncă la Manchester United. FOTO: Daily Mail
David Moyes (stânga) a avut parte astăzi de prima zi de muncă la Manchester United. FOTO: Daily Mail

Sir Alex a făcut-o campioană pe United, pentru a 13-a oară, apoi s-a retras în loja rezervată ambasadorilor şi directorilor clubului. Un alt scoţian, David Moyes, a fost numit pe banca lui Manchester United, pe 9 mai, iar contractul său valabil în următorii şase ani a început oficial astăzi.

David Moyes (50 de ani) s-a prezentat dimineaţă la Carrington, baza de pregătire a lui United, însă n-a avut prea mult de lucru. 

Tehnicianul a făcut cunoştinţă cu staff-ul de la Carrington, şi-a luat în primire biroul, şi cam atât. 

Asta pentru că jucătorii lui United, cu excepţia celor care au fost la loturile naţionale, urmează să vină la club abia marţi şi miercuri. 

Primul antrenament al lui Moyes cu noua sa echipă este programat joi.

Până pe 10 iulie, scoţianul va avea parte însă de un lot complet la Manchester United. „Diavolii“ pleacă peste nouă zile într-un turneu de pregătire şi promovare, în Asia şi Australia. 

Astăzi, David Moyes a anunţat că Steve Round este noul său secund la Manchester United. Round este doar unul dintre cei trei membri ai staff-ului lui Moyes de la Everton care l-au însoţit pe scoţian şi la United. Ceilalţi doi sunt antrenorul Jimmy Lumsden, şi Chris Woods, antrenor cu portarii. 

Toţi trei au venit pe poziţii care înainte erau  ocupate de colaboratori ai lui Ferguson, care şi-au dat demisia după retragerea lui Sir Alex. 

Citeşte şi 

United îl înlocuieşte pe cel mai mare tehnician din istoria fotbalului englez cu un alt scoţian. Povestea noului antrenor al lui Manchester, David Moyes

VIDEO Gardă de onoare pentru "Unforgettable" Sir Alex. Cum a fost primit Ferguson, la ultimul meci pe "Old Trafford"

N-a fost 4-4, ca la teatru, ci 5-5! Sub ochii lui Tamaş, meciul de retragere al lui Sir Alex Ferguson a fost un adevărat spectacol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite