Manchester City a speriat Europa: Echipa lui Guardiola avea 5-0 după numai 18 minute. Cu cât a învins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernardo Silva
Bernardo Silva

După numai şase etape, „cetăţenii“ au un golaveraj devastator în Premier League, probabil, cel mai dur campionat din lume: 24 de goluri marcate, 6 goluri primite.

Manchester City şi Liverpool s-au bătut pentru titlu până în ultima rundă din sezonul trecut şi, la cum au pornit în actuala stagiune, sunt şanse mari ca povestea să se repete.

Liverpool, care a ieşit pe 2 în ediţia precedentă din Premier League, pierzând un meci din 38 (!!!), are acum maximum de puncte după cinci runde. 

Manchester City e pe doi, cu şase partide disputate (patru victorii, un egal, o înfrângere), iar ultimul succes a fost unul devastator pentru trupa lui Pep Guardiola. Pe „Ettihad Stadium“, cu peste 54.000 de spectatori în spate, City i-a distrus pe cei de la Watford: 8-0!

A fost 5-0 la pauză, după ce David Silva (1), Aguero (7-penalty), Mahrez (12), Bernardo Silva (15) şi Otamendi (18) şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. „Măcelul“ a continuat şi după pauză, iar Bernardo Silva (48, 60) şi De Bruyne (85) au stabilit scorul final.

În Premier League, marele meci Livepool - Manchester City e programat pentru 10 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite