Se clatină scaunul lui Mancini la Manchester City? Antrenorul care a adus titlul după 44 de ani pare gata de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini, tehnicianul lui Manchester City FOTO Reuters
Roberto Mancini, tehnicianul lui Manchester City FOTO Reuters

Roberto Mancini pare să fie pe picior de plecare la Manchester City, rezultat firesc al atmosferei tensionate din ultima vreme. Cu toate că a reuşit performanţa de a aduce titlul la echipă după mai bine de patru decenii, este preconizată plecarea italianului de la gruparea engleză.

Presa britanică îi anunţă sfârşitul lui Roberto Mancini pe banca tehnică a lui Manchester City. „The Guardian“ notează că antrenorul italian este deranjat de opiniile celor care-l consideră pe Manuel Pellegrini o variantă mai bună în coordonarea „cetăţenilor“. Finala de FA Cup pierdută de City în faţa lui Wigan pare să fie picătura care a umplut paharul şi oficialii echipei dau semne că pregătesc schimbarea lui Mancini, care a reuşit să aducă primul titlu în ultimii 44 de ani. 

Întrebat de viitorul său la gruparea engleză, Mancini a declarat: „Nu ştiu nimic, din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat ceva special. Nu am nevoie să discut despre ce urmează, am un contract valabil patru ani. E adevărat că orice înţelegere poate fi întreruptă, dar nu cred că este cazul. Nu înţeleg de ce presa lansează aceste speculaţii. Se scriu aceste lucruri de şase luni, e prea mult. Nu înţeleg de ce. Pentru fotbal îmi asum responsabilitatea în faţa voastră. Pentru alte schimbări este nevoie să vorbiţi cu alţi oameni. Dacă e adevărat, dacă nu. Personal, sunt foarte încântat să lucrez pentru City. Sunt fericit cu jobul meu, sunt fericit cu ce am făcut în trei ani “. Antrenorul lui Málaga, Manuel Pellegrini, cel care pare favorit pentru înlocuirea lui Mancini, a comentat subiectul pentru sursa citată: „În ceea ce priveşte viitorul meu, nu am vorbit cu nimeni. Vom aştepta să vedem ce se întâmplă la finalul sezonului“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite