Mama lui Djokovici îi ia apărarea sârbului cu privire la evenimentele publice la care acesta a participat deşi a fost testat pozitiv: „Nu a ştiut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Mama lui Djokovici, Dijana Djokovici, a oferit o explicaţie presei cu privire la prezenţa fiului său la evenimente publice după ce a acesta a fost testat pozitiv.

Dijana Djokovici a relatat pentru postul australian Channel 7 că fiul ei probabil că nu ştia rezultatul în acel moment.

Nu ştia, probabil. El nu ştia”, a spus Dijana atunci când a fost întrebată dacă Novak Djokovici a participat cu bună ştiintă la evenimente publice deşi era testat pozitiv.

Pentru că atunci când şi-a dat seama că este pozitiv la mers la izolare, în izolare... Pentru că nu ştia", a continuat ea.

Luni, în cadrul unei conferinţe de presă, familia lui Novak Djokovici a refuzat să răspundă la întrebarea care făcea referire la faptul că sârbul a luat parte la evenimente publice, fără să poarte mască, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pe data de 16 decembrie 2021. 

Concret, documentele legale prezentate pentru a primi o scutire medicală şi participa astfel la Australian Open au arătat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în 16 decembrie 2021. A doua zi, el a participat la o festivitate indoor de premiere a tinerilor tenismeni de la academia lui, din Belgrad, şi, în 18 decembrie, la o şedinţă foto pentru L'Equipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite