Mai există și bun simț în România! Vezi ce reacție de gentelman a avut Dorinel Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

După ce Gigi Becali s-a comportat ca un derbedeu, înjurându-l pe Ion Crăciunescu de mamă, o declarație a lui „Munti" a arătat că în Liga I există și oameni civilizați. Nu degeaba fostul jucător al Generației de Aur e poreclit „Neamțul", în timp ce patronului Stelei i se spune „nebunu".

Imediat după meciul FCM Târgu Mureș - Steaua, scor 1-0, Gigi s-a dezlănțuit. Mai întâi, l-a sunat pe președintele Comisiei Centrală a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, jignându-l în ultimul hal pentru ca apoi să facă turul televiziunilor și să-i desființeze pe Crăciunescu și pe arbitrul meciului de la Târgu Mureș, Cristi Balaj.

Principala nemulțumire a latifundiarului? Un penalty neacordat Stelei în prelungirile întâlnirii. Numai că Becali a uitat să amintească și de o altă eroare a lui Balaj, care, în repriza secundă, la scorul de 1-0 pentru gazde, nu a dictat un penalty pentru Târgu Mureș!

„Oamenii cu bani nu știu să piardă"

Văzând amploarea scandalului, antrenorul Oțelului a reacționat.

„Din păcate, în România, oamenii cu bani nu știu să piardă! Își permit să facă orice și vor să învingă în fiecare meci. Eu sunt de partea lui Crăciunescu. Există o presiune infernală pe arbitri. Multe dintre greșelile pe care le comit sunt exact din cauza acestei presiuni inumane. Mă mir cum de mai rezistă în aceste condiții", a afirmat Dorinel Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite