Mai sunt bilete pentru Euro 2020: Cât costă cel mai ieftin tichet la meciul de joi de pe „Arena Naţională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporteri

Pe site-ul UEFA, pot fi cumpărate tichete, inclusiv pentru partida de joi de pe „Arena Naţională“. Iar pentru marele meci din optimi, care poate aduce Portugalia lui Cristiano Ronaldo la Bucureşti, locurile vor fi suplimentate.

Când s-a anunţat că pentru cele trei partide din faza grupelor, gradul de ocupare al locurilor de pe „Arena Naţională“ va fi de doar 25% din capacitatea maximă, mulţi au strâmbat din nas.

Mai ales că, în alte oraşe, acest procentaj ajunge şi la 50%, iar Budapesta e singurul oraş-gazdă în care meciurile se vor disputa cu casa închisă! Problema e că la noi, nici măcar capacitatea maximă permisă de autorităţile sanitare, de 13.000 de locuri, n-a fost atinsă la meciul de duminică, în care Austria a învins Macedonia de Nord. Potrivit UEFA, pe „Arena Naţională“ au fost prezenţi doar 9.082 de spectatori. Iar asta în condiţiile în care, înainte de meci, s-a spus că toate biletele puse în vânzare au fost date. Unde au dispărut cei 4.000 de oameni care aveau, teoretic, bilete la meciul Austria - Macedonia de Nord e o întrebare la care nimeni n-are un răspuns.

În schimb, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a oferit o altă statistică legată de spectatorii prezenţi, duminică, pe „Arena Naţională“. „Dintre cei 9.082 de spectatori din tribune, 76% au primit brăţările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situaţii au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea. Personalul care a organizat meciul şi cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost, de asemenea, verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid – zero cazuri pozitive“, a anunţat frf.ro.

75 de euro, cel mai ieftin bilet

În acest moment, pe site-ul uefa.com, la secţiunea „ticketing“, mai sunt bilete la 12 meciuri dintre care zece din faza grupelor. Printre aceste partide figurează şi Ucraina - Macedonia de Nord, care se va disputa, joi (ora 16.00), pe „Arena Naţională“. Sunt disponibile două categorii de bilete, de 75 de euro şi de 120 de euro. Fiecare doritor poate achiziţiona maxim patru tichete, după ce îşi face un cont pe site-ul UEFA, la secţiunea „ticketing“.

Pe lista publicată pe uefa.com, ultimul meci de pe „Arena Naţională“ din faza grupelor, Ucraina - Austria, apare ca fiind sold-out. Totuşi, surse din cadrul FRF ne-au explicat că şi aici situaţia se poate schimba. Pentru că UEFA actualizează, în permanenţă, lista partidelor pentru care mai sunt disponibile tichete. Biletele returnate din varii motive sunt repuse în vânzare de forul european.

Meciul din optimi, cel mai atractiv

În ceea ce priveşte „Arena Naţională“, aici se va disputa şi o partidă din optimile Euro 2020. Care se anunţă a fi, de fapt, cel mai atractiv meci din cadrul turneului final care va fi găzduit de Bucureşti. Pentru că va implica câştigătoarea grupei F din care fac parte Ungaria, Portugalia, Germania şi Franţa. Una dintre aceste naţionale va înfrunta echipa care se va clasa pe locul 3 în grupa A, B sau C.

Iar cine vrea să vadă acest meci din tribune, are şanse mari să-şi îndeplinească dorinţa. Pentru că, deocamdată, UEFA a vândut doar 13.000 de bilete pentru această partidă. Cum la meciul din optimi de pe „Arena Naţională“ vor putea asista 27.000 de spectatori, aproape 14.000 de tichete vor fi puse în vânzare, în următoarele zile, pe site-ul UEFA. 

Calendarul meciurilor găzduite de Capitală

Grupa C

*Duminică, 13 iunie

Austria – Macedonia de Nord 3-1

*Joi, 17 iunie, ora 16.00

Ucraina – Macedonia de Nord

*Luni, 21 iunie, ora 19.00

Ucraina – Austria

Optimi

*Luni, 28 iunie, ora 22.00

Locul 1 grupa F – Locul 3 din grupa A/B/C

„Prezenţa fanilor înseamnă revenirea la normalitate“

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a savurat atmosfera de pe „Arena Naţională“ la meciul de duminică. „Această prezenţă a suporterilor reprezintă o revenire la normalitate. Chiar şi această masă de oameni de la stadion îţi creează confuzii, pentru că acum o zi nu era mai nimeni pe stradă, iar acum sunt peste tot oameni, barurile şi restaurantele sunt pline. Cred că la ultimul meci, când vom atinge 50% din capacitatea stadionului, va fi şi mai frumos“, a spus Novak.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite