VIDEO MaghiaRomânia condamnă incidentul de la meciul de hochei Progym Gheorgheni-Steaua Bucureşti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident legat de steagul României la un meci de hochei Progym Gheorgieni - Steaua Bucureşti, din 23 februarie 2014, sporeşte tensiunile dintre români şi secui. Chiar dacă toate detaliile incidentului nu sunt cunoscute, MaghiaRomânia condamnă orice gest care denotă lipsă de respect la adresa steagurilor naţionale şi regionale.

UPDATE: am primit o critică la adresa acestui comunicat, vă invităm s-o citiţi AICI.

Ţinând cont de clipul de mai jos, faptul că steagul ar fi fost smuls nu este un lucru cert, chiar dacă, până la data prezentului articol presa a luat-o drept o certitudine, fără să citeze surse în sprijinul acestei afirmaţii.

Mulţi sportivi şi suporteri din România sunt persoane prost crescute, slab educate, cu prea mult testosteron şi nereprezentative pentru comunităţile lor, aşa că MaghiaRomânia îndeamnă toţi cetăţenii României să nu se lase incitaţi de întâmplarea de la meciul de hochei.

MaghiaRomânia este un colectiv mixt, de români şi maghiari care militează pentru discutarea la rece a subiectelor ce tensionează relaţiile interetnice şi pentru apropierea dintre cele două etnii din România. Proiectul MaghiaRomânia s-a înfiinţat în august 2009 şi poate fi urmărit pe internet, pe blogurile adevarul.ro, maghiaromania.wordpress.com, precum şi pe pagina de Facebook.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite