Maftei: "Cât voi juca fotbal, nu voi merge niciodată la Steaua! Mai bine joc în Divizia B!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Maftei a ţinut să lămurească opinia publică cu privire la zvonurile conform cărora avea şanse ridicate să fie transferat în Ghencea graţie strânsei sale prietenii cu Meme Stoica.

Update: Meme respectă decizia lui Maftei. Steaua renunță la el!
"După declarația de azi a lui Maftei este clar că nu se mai ia în calcul varianta transferului lui. El va rămâne pentru mine un jucător valoros, un om de mare caracter și un prieten bun. Este decizia lui și o respect", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Căpitanul Unirii Urziceni a precizat că nu se va transfera niciodată la vreo rivală de moarte de-ale Rapidului şi că ar prefera să joace în Liga a 2-a decât să-şi trădeze trecutul de rapidist.

"Văd că tot sunt transferat la Steaua şi la Rapid, dar pe mine nu m-a căutat nimeni. Vreau să lămuresc acest lucru odată şi pentru totdeauna: cât voi juca fotbal, nu voi merge niciodată la Steaua sau la o altă rivală a Rapidului! Prefer să joc în Divizia B. Eu sunt rapidist şi vreau să râmân cu amintirile frumoase pe care le-am avut acolo. Nu contează că Meme e la Steaua. El este fratele meu mai mare şi vorbim zilnic, dar eu nu voi merge acolo, chiar dacă cei de la Rapid nu mă vor căuta. Eu tot rapidist pe viaţă o să rămân. Am spus asta pentru că nu vreau să înceapă iarăşi vreo telenovelă. Lupta la titlu se va duce între Steaua şi Rapid", a spus Maftei la finalul meciului câştigat cu Sportul (2-1), în care a şi înscris un gol, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite