Mădălin Voicu: „Se ştie că orice prost cu capul mare e bulgar!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarul Mădălin Voicu i-a răspuns patronului de la ŢSKA Sofia, Dimităr Borisov, după ce acesta declarase că „tuciuriii de la Steaua“ sunt buni doar să strângă gunoaie la firma lui. Un nou conflict româno-bulgar a izbucnit în aceste zile. Înfrângerea suferită de ŢSKA în faţa Stelei (2-0), dar şi mult dezbătutul caz Moraes au fost fitilele războiului declanşat.

Primul a atacat Gigi Becali, după ce a aflat că Junior Moraes nu va fi lăsat de către Dimităr Borisov să vină la Steaua. „E un om fără onoare, nu voi merge la returul de la Sofia", a atacat patronul roş-albaştrilor. Replica venită dinspre omologul bulgar a apărut târziu, după meciul tur, dar a fost de cea mai joasă speţă. „Românii numesc staruri doi tuciurii dintre minorităţi (n.r. - Bănel Nicoliţă şi Leandro Tatu). Le ofer un transfer la firma mea de gunoi, s-ar integra perfect acolo. Sunt în domeniul ăsta de mult timp şi văd că acum sunt nevoit să răspund unor gunoaie", a atacat Borisov.

Declaraţiile incendiare date de conducătorul alb-roşilor au stârnit furia deputatului PSD Mădălin Voicu, personaj care n-a ascuns niciodată faptul că este ţigan. „Astea-s reacţiile unui om frustrat de propria neputinţă. E primitiv, n-a ştiut de ce să se ia. Pe mine nu mă miră declaraţiile lui, de fapt, ce mari calităţi au bulgarii, ca naţie?!", a declarat Voicu pentru „Adevărul". Parlamentarul este convins că autorităţile nu se vor sesiza pentru aceste atacuri rasiste.

„N-o să se ia nicio măsură împotriva lui şi nici nu s-ar putea lua. Că el a evitat să ne facă ţigani în mod direct. A zis de Bănel şi de Tatu că sunt bruneţi, cu subînţeles. Dacă eu zic despre cineva că e prost şi are capul mare, se subînţelege că e bulgar, dar nu mă poate lua nimeni la rost că am spus ceva xenofob", a completat Mădălin Voicu.

Contrar aşteptărilor, patronul roş-albaştrilor n-a reacţionat dur la auzul spuselor lui Borisov. „Nu am ce să-i răspund unui astfel de om. Eu, când vreau să ies în oraş, mi-am luat nevasta şi am plecat în restaurant, el are 87 de bodyguarzi. O să vorbesc mâine cu Argăseală să vedem ce se poate face. Habar n-am cine e, nu-l cunosc. Am rămas blocat, nu-mi vine să cred. Astea nu sunt declaraţii de oameni civilizaţi. Să ajungi la nivelul asta... nu îmi vine să cred", a spus Gigi Becali.

"Românii numesc staruri doi tuciurii dintre minorităţi. Le ofer un transfer la firma mea de gunoi, s-ar integra perfect.''
Dimităr Borisov patron ŢSKA Sofia

"Astea-s reacţiile unui om frustrat de propria neputinţă. E primitiv, n-a ştiut de ce să se ia.''
Mădălin Voicu  parlamentar român

Giovani e prieten cu „Gunoierul"

Prieten bun cu Dimităr Borisov, căruia i-a adus mai mulţi jucători la echipă, Giovani Becali i-a luat apărarea patronului bulgar: „Sunt declaraţii normale. Rromii se confundă cu românii. Borisov e un patron cu 7.000 de angajaţi, dintre care 3.500 sunt «tuciurii». Care-i problema? Nici Bănel şi nici Ilie Dumitrescu nu s-au supărat vreodată când s-a spus despre ei că sunt ţigani".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite