"Lupul singuratic": un suporter al lui Udinese şi-a susţinut de unul singur echipa în deplasarea de la Sampdoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea singurului fan al lui Udinese în deplasarea de la Sampdoria a făcut înconjurul lumii FOTO Businessinsider.com
Imaginea singurului fan al lui Udinese în deplasarea de la Sampdoria a făcut înconjurul lumii FOTO Businessinsider.com

Arrigo Brovedani a fost singurul suporter al lui Udinese în deplasarea de la Sampdoria, meci pe care echipa sa l-a câştigat cu 2-0 în Serie A. Fanul lui Udinese a făcut înconjurul lumii datorită devotamentului său pentru gruparea din nordul Italiei.

Udinese este un club mic din campionatul Italiei şi, de obicei, nu are fani la meciurile din deplasare, cu atât mai mult în deplasarea de la Sampdoria, oraş care se află la o distanţă de aproximativ 507 kilometri de Udine. 

Arrigo Brovedani este negustor de vinuri, iar afacerile l-au purtat chiar în oraşul în care urma să se desfăşoare confruntarea dintre Sampdoria şi Udinese. Suporterul italian nu a ratat ocazia de a-i vedea pe favoriţi pe viu şi a mers la meci, acolo unde a stat în sectorul rezervat oaspeţilor. Nimeni în afară de Brovedani nu a mai luat loc în acea zonă la partida din Serie A.

"Odată ce am ajuns la stadion, am constatat că sunt singurul fan al lui Udinese. Stewarzii au vrut să stau printre suporterii Sampdoriei, dar eu am insistat să merg în sectorul rezervat oaspeţilor din moment ce am plătit pentru asta”, a spus Arrigo Brovedani, citat de businessinsider.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite