„Lupu e Scaraoţchi, Martinovici în tribune!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Freza lui Valeriu Lupu ( nr. 19) l-a scos din sărite pe patronul echipei
Freza lui Valeriu Lupu ( nr. 19) l-a scos din sărite pe patronul echipei

Echipa lui Reghecampf a avut mari probleme cu fundaşii laterali în primele două meciuri ale sezonului, dar Gigi Becali se gândeşte deja să dea afară doi fotbalişti.

Steaua a adunat două victorii din tot atâtea etape disputate în Liga I, dar în Ghencea tot nu e linişte. Roş-albaştrii au avut mari probleme cu fundaşii laterali în prima etapă, contra Concordiei Chiajna, motiv pentru care Laurenţiu Reghecampf i-a înlocuit pe Andrei Dumitraş şi pe Iasmin Latovlevici cu Novak Martinovici şi Valeriu Lupu, în meciul de sâmbătă cu Astra Ploieşti. Mutările s-au dovedit însă a fi la fel de dezastruoase.

Lupu i-a lăsat locul la pauză lui Lucian Filip, iar sârbul a fost înlocuit după 55 de minute de joc. Mai mult, Martinovici a fost la un pas să se ia la încăierare cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au avut ceva de împărţit la câteva minute după ce sârbul gafase, iar „Reghe" a fost la un pas să intre pe gazon pentru a-i aplica o corecţie fizică elevului său.

Gigi Becali: „Satana ne va distruge!"

Comportamentul lui Novak n-a fost iertat nici de patron, care a avut ceva de împărţit şi cu Lupu, din cauza faptului că fundaşul a afişat o freză excentrică, gen punk. „N-am avut emoţii. Marcăm gol când vrem, pentru că avem valoare. Ne-am distrat cu ei, am făcut «măgăruşul». Golurile le-am luat din cauza fundaşilor laterali. Două au fost «opera» lui Lupu. Eu când l-am văzut cu părul ăla, am vrut să dau telefon pe bancă. Ce, suntem la circ?! Dacă te tunzi aşa, stai numai pe bancă. Ce, eşti Scaraoţchi? Să vedeţi că Satana ne va distruge din cauza lui Lupu, eu nu accept aşa ceva la echipa mea. Iar Martinovici a fost şi el obraznic. În locul lui Reghecampf, direct în tribună îl trimiteam. Să-l arunce acolo dacă mai comentează",  a tunat latifundiarul din Pipera.

Aceleaşi scoruri fluviu de la Chiajna

În timpul mandatului lui Reghecampf, Concordia Chiajna a fost protagonista mai multor meciuri cu răsturnări de scor spectaculoase, bănuite ca fiind posibile aranjamente făcute în beneficiul „Mafiei Pariurilor". Printre ele, victoriile cu Petrolul (4-3), CFR Cluj (4-2) sau FC Braşov (3-2). Astfel, există mai multe voci care susţin că şi victoria Stelei de la Ploieşti ar face parte dintr-un asemenea scenariu.

În altă ordine de idei, antrenorul echipei Spartak Trnava, Pavel Hoftich, a declarat că Steaua, adversara din turul trei preliminar al Ligii Europa, este favorită la calificare. „Steaua este un gigant al blocului estic. Românii sunt favoriţi, au o echipă de calitate, dar vom încerca să răsturnăm calculele hârtiei", a spus Hoftich. Prima manşă a duelului dintre Steaua şi Spartak va avea loc joi, de la ora 20.45, pe „Arena Naţională".

3 ani au trecut de când Steaua n-a mai dat patru goluri în deplasare. Atunci, roş-albaştrii o învingeau cu 4-2 pe Gaz Metan.

Astra Ploieşti 3
S. Lung - Bărboianu, V. Găman, B. Youssef, B. Djemia (Melinte 66) - Enache, Seto (Budescu 75), A. Mureşan, J. Morais - Fatai, Ivanovski (Seydou 66).
Antrenor: Bogdan Stelea

Steaua 4
Tătăruşanu - Martinovici (Adi Rocha 55), Gardoş, Chiricheş, V. Lupu (Filip 46) - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici (Dumitraş 73).
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Goluri: Enache 12, 38, J. Morais 48 / Cr. Tănase 19, Martinovici 21, Rusescu 62, Adi Rocha 67
Stadion „Astra": 4.000

Arbitru: Sebastian Colţescu

Click pentru a mări.

Info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite