Se ştiu finaliştii BRD Năstase Ţiriac Trophy: Rosol joacă împotriva lui Dimitrov, calificat prin abandonul adversarului. Tecău s-a calificat la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lukáš Rosol, câştigătorul trofeului de anul trecut FOTO Mediafax
Lukáš Rosol, câştigătorul trofeului de anul trecut FOTO Mediafax

Semifinalele probelor de simplu şi dublu din BRD Năstase Ţiriac Trophy s-au disputat sâmbătă, urmând ca ultimele acte să se desfăşoare duminică.

Lukáš Rosol, deţinătorul trofeului de anul trecut la proba de simplu s-a calificat în finala competiţiei, după ce a trecut de olandezul Robin Haase, pe care l-a învins cu 3-6, 6-3, 6-2, la sfârşitul unei partide care a durat o oră şi 46 de minute de joc. 

Lupta din cea de-a doua semifinală s-a dat între bulgarul Grigor Dimitrov şi francezul Gaël Monfils, primul câştigând meciul prin abandonul adversarului, care a acuzat dureri puternice la picior.

Mariusz Fyrstenberg / Marcin Matkowski a fost prima pereche calificată în ultimul act de dublu, impunându-se în faţa cuplului Denis Istomin / Lukáš Rosol cu 2-1 la seturi.
În cea de-a doua semifinală s-au duelat Jean-Julie Rojer / Horia Tecău şi Jamie Murray / John Peers, perechea românului câştigând la limită, cu 2-1, după un meci de aproape două ore.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cel mai spectaculos meci aşteptat la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Demonstrativul cu Ilie Năstase în rol principal

Ion Ţiriac, despre tenisul românesc: „Avem o generaţie de jucătoare de top“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite