Luptă la baionetă! Preşedintele Federaţiei de handbal s-a ales la un vot diferenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul sportiv Alexandru Dedu a fost reales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, învingând-o în turul doi al alegerilor desfăşurate în Capitală pe Narcisa Lecuşanu. Dedu a obţinut 100 de voturi, iar Lecuşanu 99.

Alegeri tensionate la Federaţia Română de Handbal. Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu au candidat la poziţia de preşedinte al FRH, iar lupta a fost una mai echilibrată ca oricând.

La primul tur de scrutin Dedu a strâns 99 de voturi, Lecuşanu 94, Licu 6. Cum fostului pivot al naţionalei i-a lipsit un vot pentru a avea majoritate, s-a trecut la turul al doilea, fără Robert Licu, acesta îndemnându-i pe cei şase votanţi ai săi să meargă pe mâna Narcisei Lecuşanu.

Se pare că doar cinci dintre alegătorii lui Licu au urmat acest sfat, pentru că votul final a arătat: Alexandru Dedu 100, Narcisa Lecuşanu 99.

Astfel, cu un vot în faţă, Dedu rămâne preşedinte al FRH şi pentru următorii patru ani. "Primul gând merge la familia mea, în al doilea rând vreau să vă mulţumesc tuturor, aţi dat dovadă că vă interesează handbalul, au lipsit doar trei structuri. Felicitări, bravo! Am urmărit cu interes programele contracandidaţilor mei. Vreau ca doamna Lecuşanu să pună în practică ce a dorit alături de mine", a spus Alexandru Dedu.

"Eu v-am vrut, voi nu m-aţi vrut, aşa a fost să fie. Vă mulţumesc, domnule preşedinte! Aş dori să v-aplecaţi mai mult asupra handbalului juvenil", a declarat Narcisa Lecuşanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite