"Lupii" se întăresc. Petrolul a transferat doi atacanţi şi mai testează unul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti a definitivat transferurile jucătorilor Abel Issa Camara şi Ferebory Dore cei doi semnând contractele cu gruparea “galben-albastră”. Ambii se află, acum, în aşteptarea “cărţilor verzi”, ultimul document necesar pentru ca ei să devină apţi de joc.

În vârstă de 23 de ani, Abel Issa Camara (foto) a fost împrumutat, până la finele actualei stagiuni, de la gruparea lusitană SC Beira-Mar, cu clauză de prelungire a contractului pentru încă trei ani. Atacantul născut în Guinea-Bissau are şi cetăţenie portugheză, ţară în care şi-a petrecut cariera, evoluând pentru CF Belenenses, Estrela Amadora şi SC Beira-Mar. În ediţia de campionat 2012-2013, Camara a jucat 21 de meciuri în primul eşalon lusitan, înscriind de cinci ori.

La rândul său, Ferebory Dore (24 ani) a semnat un acord valabil pentru următorii trei ani cu formaţia ploieşteană. Atacantul a jucat, între 2009 şi 2013, pentru gruparea franceză Angers, în ultima stagiune bifând 34 de jocuri în Ligue 2. Dore este internaţional congolez, cea mai recentă selecţie datând din 15 iunie 2013, într-un joc din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Pe de altă parte, la antrenamentele din aceste zile participă şi atacantul brazilian Rafael Ramazotti de Quadros, jucător ce va fi urmărit de către stafful tehnic al “lupilor galbeni” înainte de a se lua o decizie în privinţa sa. Ramazotti (25 ani) a evoluat de-a lungul carierei pentru Palmeiras B, Esportivo Juventus, Bahia, Uniao San Joao, Santo Andre, Gil Vicente, Avispa Fukuoka, FC Zurich şi Bragantino.

suirsa: fcpetrolul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite