Lupescu revine în mocirlă: A fost jignit şi acuzat că e hoţ! „Va fura poporul! România are nevoie de un nebun!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva ore după ce şi-a anunţat candidatura la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF), la 18 aprilie, Ionuţ Lupescu a primit o urare de „bun venit“.

Ionuţ Lupescu a lăsat traiul elegant şi fără griji din Elveţia, acolo unde era şeful Comisiei Tehnice, pentru a însănătoşi fotbalul românesc.

Din păcate, misiunea sa se anunţă a fi extrem de dificilă. Asta deoarece, fotbalul din ţară e un mediu toxic în care se regăsesc foarte mulţi nebuni. Printre ei se află şi unul dintre candidaţii la şefia FRF, Sorin Răducanu. De altfel, acesta recunoaşte că e nebun şi şi-a respectat condiţia, atunci când a vorbit pentru gsp.ro despre intrarea lui Ionuţ Lupescu în lupta pentru şefia FRF.

Ce a spus?

*Să fie sănătos, dar va face acelaşi lucru ca toţi ceilalţi: va fura poporul cu cluburile, primăriile şi consiliile judeţene care finanţeaza ilegal fotbalul profesionist din România. 

*Ce o să facă Lupescu? Când era director general la FRF şi era zmeu de ce nu l-a întrebat el pe Mircea Sandu unde s-au dus alea 2-3 milioane care veniseră de la UEFA sau FIFA pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. L-a pus pe altul să întrebe.

*Nu, la FRF trebuie să fie un nebun ca mine, ori mă împuşcă în două zile, ori fac curăţenie. 

*Eu candidez oricum! Toţi îl aşteaptă pe Ionuţ ca pe Mesia, dar să vedem ce a făcut el la FRF în cei 6 ani când a fost şef, ce-l recomandă? Că a stat şi a băut bere cu Prunea şi alţii şi au stat să-l distreze pe Mircea Sandu? 

*Ia să văd dacă are curaj să bată cu pumnul în masă şi cluburile profesioniste să nu mai fie finanţate din bani publici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite