Lupescu explică de ce candidează la FRF şi trimite prima săgeată către Burleanu: „De-aia este şi Federaţia unde este”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu a anunţat oficial că va intra în cursa pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Kaiserul va renunţa la poziţia de la UEFA.

”În ultimele luni am primit foarte multe mesaje şi telefoane de la oamenii din fotbalul românesc. Mi-au povestit de problemele care sunt acum în fotbalul de la noi, iar eu am considerat că este de datoria mea de a încerca să revin aici şi să încerc să dau ceva înapoi fotbalului şi locului unde am crescut. N-a fost o decizie uşoară, dar toţi cei care au activat în fotbalul românesc au datoria să întoarcă ceva înapoi din ce au primit de-a lungul timpului.

Va fi o provocare foarte grea şi sper să conving votanţii de ceea ce îmi doresc să fac. Este clar că fiecare candidat trebuie respectat, indiferent de numele lui. Mă bucur că există oameni importanţi care vor să fie de partea mea, care mă susţin. Cine vrea să ajute fotbalul românesc este primit cu drag alături de mine.

Până să-mi fac echipa, consider că este mult mai important să vorbesc cu votanţii şi să le explic şi lor de ce am renunţat la viaţa din Elveţia pentru a reveni în România. Îmi pare rău că preşedintele FRF nu cunoaşte structura de la UEFA şi vorbeşte fără să ştie anumite lucruri. de aia este şi Federaţia unde este”, a declarat Ionuţ Lupescu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Timp efectiv nu este . La sfârşitul lunii voi pleca prin ţară, să vorbesc cu toată lumea. 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite