Lumea sportului, în stare de şoc: A murit legendarul baschetbalist Kobe Bryant!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internaţională a anunţat, duminică seară, o ştire tragică: americanul Kobe Bryant s-a stins la 41 de ani după un accident de elicopter.

Kobe Bryant s-a aflat într-un elicopter care a căzut, duminică, în Calabasas, în apropiere de oraşul Los Angeles. Nouă persoane şi-au pierdut vieţile în urma accidentului. N-au existat supravieţuitori.

Potrivit martorilor oculari, care au vorbit pentru site-ul TMZ, elicopterul a avut probleme cu motorul, după care s-a prăbuşit. Deocamdată, e în derulare o anchetă pentru a fi stabilită cauza accidentului.

Kobe Bryant era cunoscut pentru faptul că se deplasa, folosindu-şi elicopterul personal, încă de când era jucător activ la Los Angeles Lakers. Periodic, Kobe se deplasa de la Newport Beach la Staples Center, arena unde Lakers îşi dispută partidele de acasă.

Bryant era căsătorit cu Vanessa, cea care nu se afla în elicopterul prăbuşit. Cei doi aveau patru fete: Gianna, Natalia, Bianca şi Capri, ultima fiind născută în iunie 2019.

În ultima perioadă, Kobe era văzut, destul de des, la meciurile de acasă disputate Lakers, alături de fiica sa, Gianna, care, la rândul ei, era o jucătoare promiţătoare de baschet. Din păcate, informaţiile apărute, ulteior, au confirmat că şi Gianna se afla în elicopterul care a căzut şi a murit alături de tatăl ei.

Kobe Bryant e considerat printre cei mai mari jucători de baschet din istorie, cu 18 apariţii în echipa NBA All-Stars, de-a lungul carierei sale de 20 de ani cu LA Lakers. El a câştigat titlul cu Lakers de cinci ori, a fost cel mai valoros jucător al finalelor NBA în două rânduri, plus cel mai bun jucător al sezonului în NBA, în 2008.

În semn de respect pentru cariera sa impresionantă, cei de la Lakers au retras ambele tricouri, numărul 8 şi numărul 24, cu care Kobe a jucat de-a lungul anilor.

CITEŞTE ŞI:

Ultimele minute ale lui Kobe Bryant: Doi martori oculari au povestit cum s-a prăbuşit elicopterul său

VIDEO Primele imagini cu locul în care a căzut elicopterul lui Kobe Bryant: America e în lacrimi

Kobe Bryant, tragedia ia amploare: Fiica sa de 13 ani se afla şi ea în elicopter. Ce spunea, de curând, despre ea

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar câteva ore înainte de decesul său

VIDEO Kobe Bryant, un geniu: Top 10 faze cu eroul celor de la Lakers şi CV-ul său fabulos

Ghiţă Mureşan, după decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de tristă pentru familia lui şi pentru familia NBA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite