Lumea gimnasticii, în stare de şoc: Americanca Melanie Coleman a murit după un exerciţiu nereuşit!

Lumea gimnasticii, în stare de şoc: Americanca Melanie Coleman a murit după un exerciţiu nereuşit!

Melanie Coleman

Tânăra de 20 de ani s-a zbătut două zile între viaţa şi moarte, însă, la final, n-a putut fi salvată de medici. Potrivit CNN, anual, 100.000 de gimnaşti suferă din cauza unor accidentări grave.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenamentul de vineri ar fi trebuit să fie unul de rutină pentru Melanie Coleman (20 de ani), însă s-a încheiat cu un accident care i-a fost fatal.
 
Potrivit CNN, sportiva care era şi instructoare de gimnastică pentru cei mici, a căzut în timpul unui exerciţiu la paralele. Lovitura primită a fost atât de puternică, încât Melanie şi-a fracturat coloana vertebrală. Deşi a fost transportată imediat la spital, gimnasta de 20 de ani n-a putut fi salvată şi a murit duminică.
 
CNN a notat că, deşi accidentele fatale sunt extrem de rare în gimnastică, ele s-au mai întâmplat şi în trecut. În 1988, Julissa Gomez (15 ani) a rămas paralizată după o căzătură. Trei ani mai târziu, a murit din cauza unor complicaţii cauzate de accidentare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: