Luis Suarez, performanţă colosală: De 24 de ani, nimeni în afară de Messi nu reuşise aşa ceva în El Clasico

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez

În fotbal niciun meci nu seamănă cu altul, însă actuala echipă a Realului a ajuns atât de slabă, încât o catastrofă în El Clasico era previzibilă şi s-a şi întâmplat!

În prima confruntare Barcelona – Real Madrid după 11 ani în care pe teren nu s-a aflat nici Messi, nici Cristiano Ronaldo, la rampă a ieşit Luis Suarez. Uruguayanul a „măcelărit“ de unul singur o apărare ridicolă a Realului care, până duminică seară, încasase opt goluri în precedentele şase partide. 

Iar când iei trei goluri de la Sevilla şi două, acasă, de la Levante, nu e de mirare că Barcelona îţi dă cinci. Şi, atenţie, scorul putea fi şi mai dur, având în vedere că gazdele au mai irosit câteva şanse mari de a marca, inclusiv la ultimul atac, când au trecut pe lângă 6-1!

În aplauzele lui Messi, accidentat şi aflat în tribune, Suarez l-a făcut complet uitat pe starul argentinian, devenind primul fotbalist de la Barcelona din ultimii 24 de ani – excluzându-l pe Messi – care înscrie de trei ori în poarta Realului în El Clasico. Până duminică, ultimul fotbalist al catalanilor care reuşise o astfel de performanţă fusese brazilianul Romario.

9 goluri în 11 meciuri cu Real Madrid a adunat Luis Suarez din sezonul 2014-2015, de când a ajuns la Barcelona.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite