Luis Suarez devine coşmarul lui Ronald Koeman! Cum l-a ironizat atacantul pe fostul său antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koeman a încercat să minimizeze efectul descotorosirii de Suarez.
Koeman a încercat să minimizeze efectul descotorosirii de Suarez.

Dat afară de la Barcelona, în momentul instalării antrenorului olandez, uruguayanul l-a desfiinţat pe acesta, povestind, în premieră, cum s-a produs plecarea sa de la echipă

În weekend trecut, vârful sud-american a mai şubrezit un pic scaunul olandezului la Barcelona, marcând împotriva catalanilor în victoria obţinută de Atletico, scor 2-0.

Imediat după reuşita sa, care a majorat scorul, atacantul de 34 de ani a făcut un gest ironic, cu trimitere clară la Koeman, aflat în tribuna oficială din cauza unei suspendări. Concret, Suarez şi-a celebrat golul, mimând că vorbeşte la telefon. Acum, la câteva zile după acel moment, a şi explicat că totul a avut legătură cu modul în care a fost îndepărtat de la Barcelona, în vara anului trecut, când Ronald Koeman a fost instalat pe bancă.

Atacantul uruguayan a povestit, pentru cotidianul iberic „Marca“, discuţia avută atunci cu tehnicianul proaspăt numit şi a dezvăluit că toată conversaţia ar fi durat doar 40 de secunde. „Telefonul de la Koeman, în care mi-a zis că nu sunt în planurile lui, a durat 40 de secunde. Nu aşa îţi tratezi o legendă. Mai întâi, mi-a zis că nu fac parte din planurile lui, după care mi-a zis că, dacă nu-mi rezolv situaţia, nu o să mă bage în următorul meci! N-a avut personalitatea să-mi zică direct dacă el nu mă vrea sau clubul vrea să scape de mine. Am vorbit cu soţia mea şi cu Leo Messi la telefon imediat. A fost un an complicat din cauza tuturor problemelor“, a spus fotbalistul pentru sursa citată.  

„N-a fost nicio problemă între noi“

Koeman a încercat să minimizeze efectul descotorosirii de Suarez şi a justificat decizia de atunci prin faptul că fotbalistului i-ar fi fost dificil să mai prindă un loc de titular în echipa catalană. „Pentru Suarez ar fi fost greu să joace. I-am spus asta clar, sincer. El s-a antrenat cu noi şi a făcut-o bine, n-a fost nicio problemă între noi, doar era greu să joace. Ansu Fati trebuie să joace, are 17 ani, îl avem şi pe Pedri, de asemenea la 17 ani, care trebuie să primească şanse. Avem jucători de viitor“, a declarat olandezul la vremea respectivă. 

Super-afacere pentru Atletico Madrid

Indiferent de motivele pentru care Suarez a plecat de la Barcelona, timpul a dovedit că plecarea a fost una dezastruoasă pentru club. Uruguayanul a devenit un adevărat golgheter la Atletico Madrid, care a făcut o super-afacere, plătind doar 7 milioane de euro pentru transferul său de la gruparea catalană! De atunci, vârful uruguayan a adunat 26 de goluri şi patru pase de gol în 48 de apariţii la Atletico. Şi a contribuit decisiv la câştigarea titlului de către madrileni, în stagiunea precedentă, când Barcelona a terminat doar pe 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite