Lui Halep i s-a făcut ruşine: Simona a făcut un pas uriaş pentru a-şi rezolva cea mai mare problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) a dovedit că nu e doar o sportivă de elită în circuitul WTA, dar şi un om curajos care vrea să progreseze din toate punctele de vedere.

Simona Halep a realizat că pentru a rezolva o problemă, în primul rând, trebuie să recunoşti că ea există.

Criticată pentru că îşi pierde calmul în momentele dificile ale unor meciuri mai puţin reuşite, Simona Halep a luat, într-un final, măsuri pentru a remedia problema.

Potrivit comentatorului sportiv Cristi Mândru, la emisiunea „La fileu cu CTP“, constănţeanca de 25 de ani şi-a luat un mental coach cu care a lucrat trei săptămâni, înaintea startului sezonului pe zgură. „Se vede o schimbare la Simona şi, chiar dacă mi s-a cerut să ţin secret, trebuie să vă spun că Simona a lucrat timp de trei săptămâni cu un mental coach în România. Nu-i spun numele, pentru că m-a rugat să nu o fac. Dar cred că se vede o schimbare după episodul ruşinos cu Darren Cahill, de la Miami. Ea pare acum mai pozitivă pe teren, dar şi în relaţia cu presa“, a povestit Mândru, potrivit prosport.ro.

La Miami, în timpul meciului pierdut cu Konta în sferturi, Halep a avut un dialog aprins cu antrenorul Darren Cahill în care s-a răstit la acesta şi aproape că i-a ignorat toate sfaturile. Ulterior, românca şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi a promis că va încerca să-şi controleze nervii mai bine pe viitor.

 FOTO Cum îl susţin Simona Halep şi Darren Cahill pe Ilie Năstase în această perioadă dificilă 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite